Echipa lui Fritz refuză fondurile de la CJT, destinate Timișoarei pentru reechilibrare

Echipa lui Fritz refuză fondurile de la CJT, destinate Timișoarei pentru reechilibrare

0
DISTRIBUIȚI

În ședința de astăzi a Consiliului Județean Timiș, consilierii Alianței Dreapta Unită  au votat împotriva alocării sumei de două milioane de lei din bugetul județean către bugetul local al Timișoarei.

În ședința de astăzi, consilierii PNL și PSD au depus un proiect de hotărâre ca din fondurile privind reechilibrarea bugetară ale Consiliului Județean Timiș să fie alocate 3 milioane de lei Timișoarei.


În urma discuțiilor dure din ședință, consilierii ADU au venit cu un amendament prin care primăria orașului Timișoara să primească ”zero” lei.

După dezbateri furtunoase pe marginea bugetului și pe marginea sumelor care să se aloce primăriilor din județul Timiș, consilierii PNL , PSD și consilierul independent Cristian Moș au votat ca Timișoara să primească două milioane de lei din fondurile județene.

Refuzul consilierilor Alianței Dreapta Unită are o motivație pur electorală, fiind în trendul de a fi împotriva oricărui demers venit dinspre PNL sau PSD, cum a fost și decizia lui Fritz ca viceprimarul Cosmim Tabără să rămână fără atribuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.