Gospodării inundate în Timișoara, după o ploaie torențială

Gospodării inundate în Timișoara, după o ploaie torențială

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Codul galben de instabilitate atmosferică anunțat astăzi pentru vestul țării și-a făcut simțită prezența în Timișoara, unde o rupere de nori a inundat mai multe străzi.

„În contextul atenționării cod galben de fenomene meteorologice periculoase, valabile în intervalul orar 13:20 – 15:00, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara au intervenit cu trei autospeciale și motopompele din dotare în aproximativ 10 solicitări de evacuare a apei din curți, case și subsoluri inundate, nivelul apei fiind în scădere/adâncime mică.


De asemenea, reprezentanții Aquatim au intervenit cu vidanje pe străzile inundate din municipiul Timișoara. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Timiș.

Meteorologii au emis o nouă alertă cod galben pe termen scurt, până la ora 19:00, cu „frecvente descărcări electrice local, averse care vor acumula peste 15…25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări ale vântului”.

Alerta vizează zona localităților Vărădia de Mureș, Birchiș și Bata din județul Arad, și Făget, Bethausen, Tomești, Dumbrava, Margina, Traian Vuia, Fârdea, Balinț, Mănăștiur, Bârna, Curtea, Ohaba Lungă, Pietroasa și Bara din județul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.