Petrecere Bristol – Timișoara pe vapor: invitați speciali din Marea Britanie vin...

Petrecere Bristol – Timișoara pe vapor: invitați speciali din Marea Britanie vin la evenimentul celor de la anonimTM

0
DISTRIBUIȚI

Seria petrecerilor desfășurate pe vaporul Pelican care au loc pe ruta Timișoara – Sânmihai și înapoi va continua cu un nou episod special, pus la cale de brandul de petreceri anonimTM, în cadrul căruia amatorii de distracție vor avea parte de invitați britanici din Bristol.

„Va invităm la boatparty-ul AnonimTM, pe vaporul Pelican, cu voie bună și dj-ii anonimi împreună cu invitații noștri din Bristol (UK). dj SUV este unul dintre exponenții muzicali de vază ai orașului care i-a dat pe Massive Attack, Portishead sau Stanton Warriors. Membru al celebrului REPRAZENT, SUV este un vechi prieten AnonimTM. De data asta, vine în Timișoara împreună cu K-JAH, un alt reprezentant al jungle și drum and bass-ului bristolez actual.


Cu Pelicanul, facem că de obicei o tură pe Bega, Timișoara-Sanmihai și înapoi. Începem încă ancorați la 15:30 și plecăm la ora 16:00 de la D’arc pe Mal. Întoarcerea este estimată la ora 20,  după care mai continuăm party-ul pe mal”, spun organizatorii acestui eveniment care va avea loc sâmbătă 11 mai, la care biletele se găsesc aici. 

Prima petrecere sub eticheta anonimTM a avut loc în data de 18 decembrie 1998, în clubul MV din Timișoara. Născut ca şi party label iniţial, AnonimTM s-a legat de-a lungul anilor de nume ca şi Roli Breaker & Dudu, Klin & Leizaboy, Seba1394, Pristvi, Tina, DuBase, Newgotti, BIA & Phobe1, de locaţii ca şi The Note, Evolution, B&W, Van Graph şi D’arc, sau de branduri ca şi 48H, RADIO AnonimTM sau Made in TM, modelând peisajul timişorean şi românesc de muzică electronică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.