Piaţa Doina, distrugere şi mizerie marca administraţia Dominic Fritz

Piaţa Doina, distrugere şi mizerie marca administraţia Dominic Fritz

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Primăria Timişoara a anunţat planuri mari pentru „revoluţionarea” pieţelor 700 şi Doina. În cazul celei din urmă, din Calea Şagului, cetăţenii se confruntă acum cu o mizerie de nedescris, după ce în această lună au început lucrările de demolare.

Muncitorii au lăsat un dezastru în urma lor, cu mormane de gunoaie şi resturi de construcţii în Piaţa Doina. Administraţia Fritz promite că aici „va fi asfaltată platforma, va fi înlocuit acoperişul, va fi realizată hidroizolaţia şi vor fi executate reparaţii în hala de lactate”. Iar atât în Piaţa Doina, cât şi în Piaţa 700 fructele şi legumele vor fi vândute pe piese de mobilier nou. Autorităţile voiau iniţial să regenereze întreaga zonă Doina, dar prima licitaţie a eşuat. Lucrările în cele două pieţe costă 2 milioane lei şi trebuiau să dureze o lună, dar realitatea arată o depărtare de la termen iar în această perioadă comercianţii şi cetăţenii sunt afectaţi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Comentatorul lui Robu se leagă de administrația Fritz ,Domnule care știi sa comentezi acolo era puroi de infecție în piața, și pentru a se face ceva nou trebuie distrus totul de acolo și sa se facă ceva frumos elegant administrația Fritz când face cum trebuie și se lucrează pe stilul Nemțesc!!!! Felicitări administrație Fritz mult succes și la Alegei!!!!

  2. Exact asa au făcut și cu Piața din Calea Lipovei, o bătaie de joc marca Fritz. Pe comercianți ii înghesuie intr-un spațiu extrem de mic, iar vechiul spațiu al pieței îl transforma în parcare. Cei care vindeau în piața au și spus ca vor renunța sa mai vândă. Asta se și urmărește, sa renunțăm la marfa din piață și sa cumpărăm de la supermarketuri, marfa proasta și stricata. Mai comentau unii ca aia din piețe sunt samsari si ca nu sunt producatori locali. E adevărat, cei din piețe sunt intermediari care cumpără de la engros-uri dispuși sa stea pe frig si în caldura cu marfa. Dar spre deosebire de supermarketuri, au marfa de buna calitate si diversificata. Mie nu îmi vinde nimeni en detail în piața de gros, asa ca de asta prefer oricând piața supermarketului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.