Politehnica Femina a deschis scorul la Ovidiu, dar a pierdut iarăși cu...

Politehnica Femina a deschis scorul la Ovidiu, dar a pierdut iarăși cu Farul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Femina / Facebook

Politehnica a pierdut pentru a opta oară la rând în play-off-ul elitei feminine și a irosit șansa de a se mai bate la titlu. Alb-violetele au condus cu 1-0 pe terenul Farului, dar a cedat în repriza secundă iar gazdele s-au impus pe final cu 2-1.

Alb-violetele au marcat primele, oarecum contrar cursului jocului, prin Shaira Pera, care a profitat de o pasă bună şi a trimis „pe sub” portar.


La reluare însă gazdele au fost mai hotărâte şi au egalat rapid. Experimentata Laura Rus a înscris în minutul 47 cu un şut care poate nu ar fi trecut de un portar cu talie. Apoi, deşi Poli a dat o replică decentă azi, prin câteva incursiuni ale bulgăroaicei Ivanova, dobrogencele au avut şi ele puţin noroc. În minutul 85 Chiper a şutat în blocajul lui Meluţă, dar mingea a rămas la ea şi a doua încercare a fost decisivă, un voleu în dreapta Sarei Câmpean, dezavantajată din nou de înălţime.

Poli: Câmpean – Jivan, Bistrian, Bratu, Boboc, Kurja, Mirea, Meluţă (cpt.), Pera, Şepeţan, Mihăilesc. Au mai intrat: Scaramelo, Ivanoca, Bucşa, Cioablă.

În urma acestui rezultat şansele alb-violetelor la locul 1 s-au cam epuizat. Farul e lider cu 46 de puncte, urmat de „U” Cluj, cu 43, în timp ce Poli a rămas cu agoniseala de după prima rundă a play-off-ului – 38 de puncte, pe locul 3. În etapa a 10-a, antepenultima, Poli joacă la Miercurea Ciuc, pe 12 mai. Peste cinci zile, miercuri 8 mai, urmează pentru timişorence un meci acasă, cu Banat Girls, dar în Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.