Politehnica Femina a irosit şi ultima şansă. Înfrângere dramatică la Miercurea Ciuc

Politehnica Femina a irosit şi ultima şansă. Înfrângere dramatică la Miercurea Ciuc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: FK Csíkszereda / Facebook

Politehnica Timişoara a rămas şi fără şanse matematice la atacarea titlului în acest sezon. Alb-violetele nu şi-au stopat şirul de eşecuri nici pe „Sport Park”, la Miercurea Ciuc, unde gazdele de la FK Csikszereda s-au impus cu 4-3 după ce la pauză bănăţencele aveau două goluri avantaj pe tabelă.

Jocul a început rău pentru timişorence, care au primit gol în minutul 5 de la Gheorghiţă. Lucrurile păreau să se schimbe însă după un sfert de oră. Jivan a egalat cu un şut la colţul lung, apoi Meluţă a reuşit o execuţie frumoasă, la alte trei minute distanţă, iar scorul a fost răsturnat.


Mai mult, cu patru minute înainte de pauză, Antonia Bratu a punctat şi ea, cu capul, în urma unui corner.

În repriza secundă însă Poli a încasat rapid două goluri şi se părea ca meciul se îndreaptă spre o remiză. Dar nu a fost nici măcar un punct obţinut în Harghita de oaspete, căci în prelungiri Câmpean a intrat neglijent prin alunecare la o adversară şi deşi mingea nu mai era în zonă arbitrul Valentin Porumbel a acordat penalty. Din lovitură de pedeapsă a fost stabilit astfel şi scorul final, 4-3 pentru gazde.

Mirel Albon a mizat pe: Câmpean – Jivan, Nagy, Bratu, Bistrian, Kurja, Mirea, Meluţă (cpt.), Pera, Scaramelo, Dawood. Ivanova s-a accidentat din nou şi a absentat.

Poli a fost egalată la puncte de Csikszereda, ambele 38, cu ciucanele având însă un golaveraj superior. La ora aceasta se dispută derby-ul Farul – „U” Cluj. Dobrogencele, cu 46 de puncte, mai pot fi ajunse doar de campioane, care au trei puncte mai puţin. Mai sunt două etape iar în runda următoare, pe 19 mai, de la ora 12.30, alb-violetele joacă în deplasare cu „U”. În campionat (play-off) Poli are nouă înfrângeri la rând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.