Politehnica Femina va continua doar în Liga 2. Despărţire de Mirel Albon...

Politehnica Femina va continua doar în Liga 2. Despărţire de Mirel Albon şi stafful său

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: arhivă Politehnica Femina / Facebook

Echipa feminină a Politehnicii Timişoara nu va evolua în elită în sezonul viitor, deşi a fost implicată în play-off-ul ediţiei 2023-23. Clubul a anunţat că se va „restarta” la nivelul eşalonului secund, fără Mirel Albon şi întreg stafful acestuia. De asemenea foarte probabil că majoritatea, dacă nu toate senioarele vor pleca.

Ieri, era clar că Teo Meluţă nu mai rămâne la echipă, azi a venit un anunţ drastic. Poli, care în ediţia 2022-23 a fost la un pas de titlul naţional iar în acest sezon se calificare în play-off de pe primul loc, cu un avans considerabil, dar irosit ulterior, coboară un eşalon şi se va baza pe junioare.

„Am început acum trei ani un proiect ambițios în care am crezut cu toții și pentru care am muncit zilnic. Din păcate, nu am reușit să ne atingem obiectivul.


Sezonul trecut am fost atât de aproape de titlul de campioană, pierdut în ultima etapă. Iar în acest sezon, deși păream favoriți la începutul primăverii, ne-am îndepărtat de trofeu etapă cu etapă, terminând pe locul 4.

Ajunși la final, tragem linie, analizăm și luăm decizii pentru sezonul 2024-2025:Politehnica Timișoara Femina va continua în Liga 2. Intrăm într-un proces de restructurare, în care punem accent în continuare pe creșterea junioarelor. În acești trei ani numărul jucătoarelor junioare a crescut foarte mult și ne dorim să atragem în continuare către noi cât mai multe fete talentate din Banat.

Ne luăm timp să ne tragem sufletul și să începem apoi pregătirile pentru sezonul 2025-2026, când ne propunem să revenim pe prima scenă a fotbalului feminin românesc.
Mulțumim pentru munca depusă în acești trei ani managerului Mirel Albon și staff-ului său – Petru Țurcaș, Alin Crișanov, Sabina Scurtu, Rodica Bogdan, Musab Al-Qatawneh, Alex Boncu, Gabriela Moț, Nelu Pera, Diana Coltofean. Mulțumim tuturor jucătoarelor care au luptat pentru culorile alb-violet în acest sezon. Tuturor le urăm mult succes în proiectele următoare!

Cei rămași, strângem rândurile. Obligatoriu înainte!”, se arată în comunicatul secţiei feminine.

Actuala echipă feminină e fosta Fortuna Becicherecu Mic iar la momentul sosirii sub egida Politehnicii, alb-violeţii aveau o formaţie de fete promovată natural chiar în eşalonul secund, unde se afla acum Poli 2.

Un semn de întrebare e legat şi de activitatea celor de la Banat Girls, care a încheiat stagiunea cu a doua neprezentare şi în mod normal nu va putea continua activitatea în elită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.