Politehnica Timişoara a rămas fără cea mai bună jucătoare: „Sper că fotbalul...

Politehnica Timişoara a rămas fără cea mai bună jucătoare: „Sper că fotbalul din acest oraș minunat să ajungă acolo unde ar trebui sa fie!”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Politehnica Femina a încheiat sezonul ieri cu un nou eşec. După sezonul dezamăgitor s-a confirmat şi prima plecare, poate cea mai importantă. Cea a internaţionalei Teodora Meluţă, vedeta alb-violetelor în ultimii trei ani.

Sosită pe Bega în urmă cu trei ani din Elveţia, de la Lugano, după o accidentare, Meluţă (24 ani), care a mai jucat în ţară pentru „U” Cluj, şi-a încheiat contractul cu Poli. Nu foarte fericit, căci alb-violetele nu au reuşit să câştige niciun titlu. După ce sezonul trecut au pierdut o adevărată finală cu clujencele în ultima etapă, în acest sezon timişorencele, cu un lot întinerit, au încheiat pe locul 1 sezonul regular, cu un avans de nouă puncte, dar au sfârşit prin a acumula doar trei puncte în plus în întreg play-off-ului şi acestea venite după prima rundă a acestei faze.

„După o perioadă de 3 ani alături de Politehnica Timișoara, a venit momentul să îmi iau la revedere de la acest club.


Mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest proiect ambițios, dar din păcate nu am reușit să ne îndeplinim un vis. Am avut ocazia să întâlnesc multe persoane care m-au ajutat să mă dezvolt dpdv profesional și uman, iar pentru asta o să fiu recunoscătoare. Sper că fotbalul din acest oraș minunat să ajungă acolo unde ar trebui sa fie! Mulțumesc, Politehnica Timișoara Femina”, a scris Teo Meluţă pe conturile social media.

Bucureşteanca e şi o prezenţă obişnuită la lotul naţional al României, cât şi jucătoarea din ţară cu cele mai multe contracte publicitare. Meluţă nu a mai evoluat în ultima partidă a sezonului, cea de ieri a Politehnicii, scor 2-3, cu Farul, noua campioană care va evolua în Champions League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.