Radu Mazăre a fost eliberat condiționat. Decizia este definitivă

Radu Mazăre a fost eliberat condiționat. Decizia este definitivă

0
DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat, luni, potrivit deciziei Tribunalului Ilfov. Decizia este definitivă.

Magistrații Tribunalului Ilfov au decis, definitiv, luni, desființarea hotărârii Judectoriei Sectorului 4, care a respins, în primă instanță, cererea lui Radu Ștefan Mazăre de eliberare condiționată.

Astfel, luni, magistrații Tribunalului Ilfov au admis contestația formulată de condamnatul Mazăre Radu Stefan împotriva sentinței penale pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București, în dosarul penal nr.


6917/4/2024.

„Desființează sentința penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București și, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiționată formulată de condamnatul Mazăre Radu Ștefan (…), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat Mazăre Radu Ștefan, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. (…) pronunțată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare”, este decizia judecătorilor din Tribunalul Ilfov.

Decizia este definitivă.

Judecătorii Instanţei Supreme l-au condamnat, în mai 2019, pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, la 9 ani şi 10 luni de închisoare cu executare, în dosarul „Polaris”. Mazăre a fost condamnat pentru luare de mită, abuz în serviciu, conflict de interese în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.