SCM Timişoara a încheiat sezonul pe 13 după al doilea succes la...

SCM Timişoara a încheiat sezonul pe 13 după al doilea succes la rând cu Vâlcea. „Leii” s-au despărţit de doi jucători înaintea partidei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” au încheiat socotelile cu sezonul 2023-24 într-o notă pozitivă, câştigând în doar două întâlniri ultimul duel de clasament. Ieri-seară, în sala „Constantin Jude”, a fost 87-79 cu nou promovata CS Vâlcea. Înaintea partidei SCM Timişoara a anunţat despărţirea de Antono Năsturescu şi Tyreek Scott-Grayson.

„Contractul cu Antonio Năsturescu a fost reziliat în mod amiabil, iar înțelegerea cu Tyreek Scott-Grayson a expirat în ultima zi a lunii aprilie. De altfel, jucătorul american nu a făcut parte din lot nici la primul meci cu CS Vâlcea, jucat vineri (3 mai), în deplasare și câștigat cu 88-73.


Mulțumim, Toni, mulțumim, Tyreek, mult succes în ceea ce veți întreprinde în continuare!”, a fost comunicatul clubului înaintea ultimei partide cu oltenii.

După 88-73 în deplasare, alb-violeţii nu au avut probleme acasă. 15-13, 23-21, 23-16, respectiv 26-29 au fost rezultatele pe fiecare sfert în parte. 

În mod inedit, coșgheterul echipei timişorene a fost localnicul Șerban Horga, totodată cel mai tânăr jucător din lot (17 ani), autor a 17 puncte. Zoran Paunovic, de la oaspeţi, cu 21 de puncte, a fost principalul marcator al întâlnirii.

A fost un sezon cu suişuri şi coborâşuri pentru formaţia pregătită de Dragan Petricevic. „Leii” au atins finala Alpe Adria Cup, dar au dezamăgit în campionat, unde nu au reuşit calificarea în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.