ȘOC Alin Nica, acuzat de candidatul propriei alianțe la funcția de primar...

ȘOC Alin Nica, acuzat de candidatul propriei alianțe la funcția de primar al Lugojului că nu a făcut nimic pentru municipiu

0
DISTRIBUIȚI

Alianța Dreapta Unită Timiș și-a prezentat, astăzi, candidații pentru funcțiile de primarii din mai multe localități. Prezentarea oficială a fost marcată de un moment ”extrem” – candidatul pentru Primăria Lugoj, membru USR, l-a acuzat pe Alin Nica,  președintele Consiliului Județean Timiș și candidatul ADU pentru acestă funcție, că nu a făcut nimic pentru municipiu.

Erwin Floroni le-a transmis lugojenilor că ”nu, aveți obligația să ieșiți, să alegeți. Trebuie să alegeți o schimbare pentru că administrațiile din ultima perioadă au dus Lugojul la dezastru.


Lugojul este un oraș urât în momentul de față, un oraș lăsat în ruină, un oraș care nu se poate dezvolta pentru că modul de lucru al administrațiilor actuale și administrațiilor trecute a fost unul haotic. Ați văzut,am avut primar PSD cu președinte Consiliul Județean PSD, și nu au reușit să se înțeleagă, și cine a avut de suferit noi. Am avut, de asemenea primar PNL, președinte de Consiliul Județean PNL și îl avem de față pe Alin. Nu au reușit să se înțeleagă și știm de ce și ce s-a întâmplat, nu au făcut nimic și noi am avut de suferit”.

Ca să dreagă busuiocul după ce a spus că Nica nu a făcut nimic, Floroni a mai subliniat că acum speră că cine va fi primar se va înțelege cu acesta, aflat la conducerea județului. ”Este timpul să alegem un om, nu un politician, un om care știe să se înțeleagă cu oamenii pentru că prin prisma meseriei asta facem fiecare zi, un om care e organizat, un om care va reuși să se înțeleagă cu președintele consiliului județean și să sperăm că-l avem de partea noastră pe Alin Nica, un om care va aduce investiții în Lugoj și care va schimba situația în Lugoj”, a mai spus Floroni.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.