Spectacol de poezie și muzică de nota zece în amintirea lui ...

Spectacol de poezie și muzică de nota zece în amintirea lui Florian Pittiș, la Timișoara (video)

0
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, Vlady Cnejevici, Teo Boar și Dorin Andone – membrii formației Trupa cu Valoare Adăugată – au susținut un spectacol plin de culoare pe malul Begăi, la Porto Arte, unde sub genericul Sunt un frate tânăr au readus în memoria publicului cântecele și poeziile interpretate de Florian “Moțu” Pittiș din perioada petrecută alături de Pasărea Colibri.

Dincolo de prestația binecunoscuților muzicieni Teo Boar și Vlady Cnejevici, asistența a avut parte de un spectacol total alături de binecunoscutul actor al Teatrului I.L. Caragiale din București, Dorin Andone. Înzestrat cu un șarm aparte, actorul a strălucit la capitolul interacțiune cu publicul, iar înainte de celebra piesă  „Sfîrșitul nu-I aici” i-a aplaudat pe oamenii care au participat la concert. Într-un alt moment al spectacolului actorul a invitat pe scenă o reprezentantă din public pentru a recita alături de el fabula Puterea obișnuinței. Alături de melodiile din era Pasărea Colibri, artiștii au interpretat și piesa Domna de smarald , o compoziție inclusă pe albumul editat acum doi ani de căre Trupa cu Valoare Adăugată, care poartă titlul de  Mă-Ntoarce Timpul.


Pe parcursul evenimentului, artiștii au amintit faptul că Teo Boar și Adrian Vascu realizează o emisiune radio săptămânală la Național FM sub titlul de Poveste Folk. iar aplauzele sincere de la final au consfințit un spectacol de poezie și muzică de nota zece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.