Sunete britanice pe Bega: petrecere în timpul zilei cu DJ Suv și...

Sunete britanice pe Bega: petrecere în timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, în cadrul distracției pusă la cale de echipa anonimTM (foto)

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie sonoră colorată cu ritmuri speciale, iar după ce vaporul a navigat pe Bega din Timișoara până în Sânmihai și înapoi, distracția a continuat la Darc pe Mal, spre bucuria publicului.

„De obicei party-ul pe vapor are o atmosferă extraordinară. Ține de oamenii care vin acolo, de muzică, de «culisele» care se schimbă o dată cu mișcarea Pelicanului, deci de malul Begăi. Acuma a fost și mai special, s-a stat la întoarcere pe mal până seara târziu. Invitații noștri britanici Suv și K-jah au fost impresionați de mișcarea timișoreană, nu se așteptau ca toată lumea să cunoască piesele, și mai mult, și piese de acum 10-20 de ani. Asta înseamnă că mișcarea are cultura necesară și că noi de la AnonimTM ne-am făcut treaba”, spune Dudu, din partea celor de la anonimTM.

Ca membru important al casei de discuri din Bristol numite Full Cycle și a proiectului muzical Roni Size & Reprazent, Suv a contribuit din plin la dezvoltarea drum and bass-ului britanic. Membru al grupului Fresh Four din 1989, care a cucerit lumea cu piesa „Wishing On A Star”, Suv a continuat să își croiască o călătorie muzicală atât ca producător solo, cât și ca parte a unor proiecte, întotdeauna cu intenția de a deschide noi drumuri.

K-Jah a căștigat recunoașterea ca unul dintre cei mai importanți producători de jungle/dnb din Birmingham și și-a început cariera ca DJ la radioul pirat Kool FM Midlands, devenind apoi producător muzical.


Bazându-se pe sunetele Rave/Jungle/Drum & Bass care i-au modelat viața și muzica de la sfârșitul anilor ’80 și până în anii ’90, producțiile lui K-Jah au un aer aparte.

Petrecerea pe vapor inițiată de membrii anonimTM alături de britanicii DJ Suv și K-Jah a avut un succes de zile mari și a reprezentat un eveniment deosebit pe scena clubbing-ului orașului Timișoara.

Foto: Denis Albăstroiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.