Tânăr reţinut după ce a furat dintr-o casă din Timişoara. Prejudiciul cauzat

Tânăr reţinut după ce a furat dintr-o casă din Timişoara. Prejudiciul cauzat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut ieri după ce la începutul lunii a pătruns într-un imobil din Timişoara şi a sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 8.000 de lei.

„Polițiștii Sectiei 4 Urbane Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În fapt, la data de 10.05.2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în perioada de 03-10.05.2024, o persoană necunoscută ar fi pătruns și ar fi sustras dintr-un imobil din municipiul Timișoara, mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 lei.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, la data de 22.05.2024, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr, în vârstă de 19 ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 22.05.2024, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.


Caraș-Severin”, a transmis IPJ Timiş.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.