Temperaturi mai ridicate şi puţine ploi. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai ridicate şi puţine ploi. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

0
DISTRIBUIȚI

Următoarele 4 săptămâni se anunță a fi mai calde decât normalul perioadei, dar cu un deficit important de precipitații.

Săptămâna 27 mai – 3 iunie

Temperatura medie a aerului se va situa peste mediile multianuale în vestul, nordul, nord-estul și local în centrul teritoriului, în timp ce în rest regimul termic va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.


Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, exceptând regiunile sud-estice unde se vor situa ușor peste normele perioadei.

Săptămâna 3 – 10 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 10 – 17 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa peste normele climatologice ale perioadei în toată țara, dar mai ales în estul și sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 17 – 24 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice ale perioadei la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar local în estul, sud-estul și centrul teritoriului și apropiat de cel specific pentru această săptămână în rest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.