Ultima zi de vot pentru „Destinația anului”, campania care promovează frumusețile României

Ultima zi de vot pentru „Destinația anului”, campania care promovează frumusețile României

0
DISTRIBUIȚI

Astăzi, 8 mai, este ultima zi în care se mai pot vota destinațiile românești preferate pe platforma de succes „Destinația anului 2024” https://destinatiaanului.ro/destinatii/, care inspiră iubitorii de turism să cunoască cele mai frumoase locuri din țară.


Destinațiile câștigătoare în anii trecuți au beneficiat de creșteri majore în intenția de vizitare, fie că au fost regiuni, orașe, stațiuni, sau alte atracții.

Competiția s-a diversificat și include mai multe categorii – orașe care inspiră, stațiuni turistice, tărâmuri cu tradiție și istorie, regiuni eco-turistice, sat de poveste, cea mai bună promovare a destinațiilor turistice, distracție și aventură, atracții cultural-educative, wellness, cazări epice-resorturi, cazări epice-boutique și  experiențe gastronomice, în această ediție find incluse și destinații din Republica Moldova.

Câștigătorii vor fi desemnați de voturile unui juriu de peste 100 de experți, vot public și cercetare sociologică reprezentativă național, iar câștigătorii vor fi anunțați în 21 mai, la Gala Destinația Anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.