Victorie clară a „leilor” de la SCM USV Timişoara pe terenul „zimbrilor”

Victorie clară a „leilor” de la SCM USV Timişoara pe terenul „zimbrilor”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM RUGBY Timisoara -Oficial / Facebook

SCM USV Timişoara şi-a îndulcit ultimele nereuşite cu Dinamo printr-un succes categoric, în deplasare, cu rivala CSM Ştiinţa Baia Mare. A fost 38-21 pentru bănăţeni la capătul unui joc controlat copios.

Rezultatul final era extrem de improbabil în condiţiile în care din minutul 3 gazdele aveau 7-0 pe tabelă în urma eseului marcat de Jason Tomane şi a transformării lui Mihai Mureşan. Egalitatea a fost însă restabilită destul de rapid prin reuşita lui Simionescu şi contribuţia suplimentară cu două puncte a lui Rupnau, uşor din unghi. Dar oaspeţii au atacat în continuare, mai hotărâr şi Tevita Manumua i-a dus în avantaj.


Cu transformare, marca Rupanu, scuorul a devenit 14-7 pentru timişoreni, rezultat înregistrat şi la pauză.

Partea secundă a „curs” în favoarea SCM-ului. Simionescu a reuşit un eseu de această dată pe zonă centrală şi misiunea lui Rupanu a fost uşoară în a duce scorul la 21-7. Acelaşi Manumua plus Rupanu au mărit ecartul. Cel din urmă reuşind să marcheze şi din lovitură de pedeapsă. Dugladze cu transformarea lui Nichitean au mai redus din diferenţă. Dar asaltul gazdelor a mai venit doar târziu şi când oaspeţii au rămas in inferioritate, după ce Vasilovici a finalizat o acţiune frumoasă cu assist de la Jipa, cel din urmă punctând apoi din transformare. În dublă inferioritate numerică pe final, SCM a mai primit doar un eseu, de la Dvalishvili, transformat tot de Nichitean, pentru Baia Mare – Timişoara 21-38 final. Cele două rivale împart şi primele două poziţii, ambele cu trei victorii din patru jocuri.

SCM USV Timişoara: Chiriac, Căpăţînă, Mumbi, Malcolm, L. Mureşan, Ser, Neculau (c), Holoia, Rupanu, Plai, Bucur, Khvicha, Manumua, Şteţco, Simionescu. Pe bancă: Vasilovici, Ţăruş, Mosese, Murariu, A. Mureşan, Jipa, Sîrbu, Tiqe.

În runda a 5-a, SCM aşteaptă vizita Rapidului, pe 18 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.