Violențe în Parlament, între doi deputați, foști colegi de partid

Violențe în Parlament, între doi deputați, foști colegi de partid

0
DISTRIBUIȚI

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat, fost PNL) că l-a „agresat fizic” și că „în mod golănesc” l-a lovit cu genunchiul în nas. „Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată”, a transmis deputatul PNL, Florin Roman, într-o postare publicată pe Facebook.

În imaginile filmate apoi în plen se poate vedea cum Roman ține o batistă la nas. Vîlceanu se apară spunând că „nu a fost o bătaie” și că a fost „provocat”, iar situația „s-a tensionat”.

„I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL.


Problema dumnealui la Parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, spune Florin Roman.

Deputatul Dan Vîlceanu s-a apărat spunând că „nu a fost o bătaie” și că „doar l-a luat după umeri și l-a condus afară din sala de plen” după ce au avut un schimb de replici. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată, însă, altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.