Alin Nica: „Îl felicit pe Alfred Simonis. A câștigat județul, dar nu...

Alin Nica: „Îl felicit pe Alfred Simonis. A câștigat județul, dar nu a reușit să câștige Timișoara și mai ales pe timișoreni”

0
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, a vorbit astăzi despre înfrângerea de la alegerile locale de duminică și a urat succes celor aleși.

„Îl felicit pe Dominic Fritz pentru succesul evident în fața lui Nicolae Robu. Îi urez succes în următorii patru ani și îl asigur de toată prețuirea mea. Dacă vreodată va avea nevoie de o mână de ajutor din partea mea, răspunsul va fi un mare «da». Îl felicit și pe Alfred Simonis, viitorul președinte al CJ Timiș. A câștigat județul, dar nu a reușit să câștige Timișoara și mai ales pe timișoreni. Va fi complicat să gestioneze această scindare, dar îmi doresc să reușească pentru a dovedi că promisiunile sale din campanie nu au fost vorbe goale.


Îmi doresc acest lucru în primul rând pentru timișoreni și pentru timișeni”, a spus Alin Nica.

Președintele CJ Timiș pentru încă patru luni a spus că respectă votul timișenilor și că va decide abia după finalul mandatului ce va face în continuare.

„Nu sunt de acord cu politica dependenței față de Bucuresti, însă sunt un om de dreapta care respectă democrația și statul de drept. Votul este un drept fundamental și rezultatul votului e sfânt, astfel că nu pot decât să îi felicit pe învingători și să le doresc succes. Stiu că timișorenii ar fi preferat abodarea mea administrativă și modul meu de a face politică, se vede din cifre. Am avut susținători minunați și în județ, aș vrea să ajungă mulțumirile mele la fiecare timișean care m-a votat sau m-a susținut. La final însă, în localitățile din județ, au fost mai multe persoane care au crezut că Alfred Simonis le poate rezolva problemele, așa că nu îmi rămâne decât să accept acest lucru și să merg mai departe. Vreau să îmi duc la bun sfârșit mandatul de la CJ Timiș după care voi decide ce voi face. Ceea ce știu cu siguranță este că voi rămâne un om de dreapta, dedicat comunității, un susținător al valorilor europene, un om care, așa cum spunea Domminic Fritz, merge înainte, nu înapoi”, a mai spus Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.