Băiat de 13 ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă...

Băiat de 13 ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors UPDATE Tânărul a fost găsit

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara efectuează cercetări pentru găsirea unui băiat în vârstă de 13 ani, dat dispărut de partenera de viață a tatălui său.

„La data 21 iunie 2024, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crișcior au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fiul concubinului său, Stârcă Marian Doru, poreclit Doli, în vârstă de 13 ani, din comuna Crișcior, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 20 iunie 2024, în jurul orei 18:00 și nu a mai revenit (ieri, în jurul orei 19:00, se pare că a fost văzut în centrul comunei Crișcior). Semnalmente: minorul are aproximativ 1,5 metri înălțime, aproximativ 49-50 kg, iar la momentul plecării voluntare era îmbrăcat în pantaloni scurți, de culoare albastră, tricou alb, pantofi sport de culoare neagră, iar ca și semne particulare, prezintă strabism la ochiul stâng”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că minorul a mai fost plecat de acasă, în repetate rânduri, dar a revenit, de fiecare dată.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE „Ca urmare a activităților investigative și de căutare întreprinse, în urmă cu puțin timp (în jurul orei 15:15) minorul în vârstă de 13 ani, din comuna Criștior, a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost semnalată astăzi, în jurul orei 12.00, a fost identificat de polițiști.


Minorul a fost găsit de o patrulă a Serviciului Județean Transporturi Feroviare Hunedoara pe raza comunei Crișcior și a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brad, în vederea luării măsurilor procedurale. Din primele verificări, se pare că acesta nu a fost victimizat pe durata absenței de la domiciliu, petrecându-și noaptea în podul unei clădiri dezafectate din comuna Crișcior. La activitățile investigative și de căutare, coordonate de conducerea Poliției Municipiului Brad, au participat peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brad, ai Secției de Poliție Rurală Crișcior, ai Serviciului Județean Transporturi Feroviare și ai unor servicii operative din cadrul IPJ Hunedoara, ce au beneficiat de sprijinul jandarmilor IJJ Hunedoara, a reprezentanților ISU Hunedoara, Salvamont Hunedoara și ai Primăriei Crișcior. Adresăm mulțumiri partenerilor instituționali și voluntarilor pentru mobilizarea și implicarea de care au dat dovadă în acest caz”, a transmis IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.