Bărbat prins în timp ce consuma alcool într-un parc din Timișoara, ziua...

Bărbat prins în timp ce consuma alcool într-un parc din Timișoara, ziua în amiaza mare. Ce au mai găsit polițiștii asupra acestuia

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara aflați în patrulare în zona Soarelui au depistat astăzi, în jurul orei 11:00, un bărbat care stătea pe o bancă, în Parcul Pădurice, și consuma alcool, după care s-a pus să doarmă. Cel în cauză, un bărbat de 44 de ani, din Timișoara, a fost sancționat cu amendă de 100 de lei conform Legii 61/1991 republicată, pentru consum de alcool pe domeniul public.

„Pentru că era foarte confuz, polițiștii locali au trecut la efectuarea controlului corporal sumar, descoperind asupra sa și un plic cu substanțe de culoare verde-oliv, din categoria celor interzise.


Bărbatul, care locuiește în apropierea parcului, a declarat că a băut și consumat substanțe interzise «de plăcere». Cel în cauză a fost condus la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara în vederea întocmirii documentației de înaintare a cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În ultima perioadă, polițiștii locali au intensificat patrulările în zonele de parcuri, constatându-se o creștere a persoanelor care consumă alcool sau substanțe interzise, în aceste zone”, mai spune comunicatul Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.