Călin Bârcean: „Albumul cu numărul șapte marchează 20 de ani de activitate...

Călin Bârcean: „Albumul cu numărul șapte marchează 20 de ani de activitate neîntreruptă Pragu′ de Sus”

0
DISTRIBUIȚI

Cel de-al șaptelea album din cariera formației Pragu′ de Sus are titlul de „Douăzeci de praguri­“ și va fi lansat cu un eveniment special în toamna acestui an. Solistul formației, Călin Bârcean a susținut la sfârșitul săptămânii trecute un concert acustic la Porto Arte, unde spectatorii au avut parte – ca de obicei – de o seară în care alături de melodii de neuitat din repertoriul internațional artistul a strecurat și câteva compoziții proprii.

„Douăzeci de praguri” va fi albumul cu numărul şapte al trupei, marcând totodată și cei 20 de ani de activitate neîntreruptă Pragu’ de Sus. Albumul va fi editat atât pe CD, cât și pe vinyl, fiind structurat pe formatul vinylului, fața A cu cinci piese noi și fața B, cu alte cinci cântece dintre hiturile vechi ale Pragului, actualizate și interpretate de actuala formulă, stabilizată în ultimii 10 ani.


Acum avem în lucru ultimele trei piese, iar lansarea va fi undeva în toamnă”, ne-a declarat Călin Bârcean.

Pragu’ de Sus a luat naștere în Timișoara și a avut succes încă de la primul album numit Decupaj sonor, care a cuprins piese ca  „Buchet de reverii”, „Te-am căutat” şi „El-Zorab”. La sfârșitul anului 2017 trupa s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision Romania 2018, cu piesa „Te voi chema“,.  În ultimele clipe ale anului 2023, pe scena amplasată în Piața Victoriei din centrul orașului Timișoara, o serie de reprezentanți ai scenei muzicale locale au interpretat împreună piesa „Cei care iubim Timișoara”, din repertoriul trupei Pragu’ de sus. Momentul special a avut loc în cadrul spectacolului organizat de Casa de Cultură a municipiului Timișoara, ce a inclus momente artistice cu Versus, Phaser, Blazzaj, The TM Groove, Dincolo de ziduri, Monokrom, Pragu’ de sus și The Motans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.