CCIAT organizează o misiune economică în America de Nord

CCIAT organizează o misiune economică în America de Nord

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_527630" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">
Montreal

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș oferă firmelor timișene posibilitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréal și New York, care va avea loc în perioada 4 – 15 noiembrie. Misiunea dorește facilitarea colaborării între companiile din România și partenerii internaționali, prin schimburi de experiență, identificarea de noi parteneriate și noi oportunități de afaceri, în funcție de interesul exprimat.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la întâlniri de tip B2B menite să stabilească legături directe cu firme din Canada, organizate în colaborare cu Consulatul General al României în Montréal și participarea la întâlniri de afaceri și discuții la Camera de Comerț Româno-Americană din New York, partener devenit tradițional al CCIAT.

Costul participării la misiunea economică este 3.790 euro pentru membrii CCIAT și include: transport cu avion Budapesta – Paris – Montréal, Montréal – New York, New York -Paris – Budapesta;transfer aeroport-hotel-aeroport în Montréal și New York; transfer Timișoara – aeroport Budapesta și retur; cazare la hotel 4 stele (patru nopți în Montréal și șase nopți în New York); suport logistic și administrativ pe toată durata misiunii economice; sprijin în obținerea vizelor și a altor documente necesare pentru deplasare.

Termen de confirmare a participării este data14 iunie, costul deplasării putând varia în funcție de data achitării biletului de avion, care se poate scumpi.

New York

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.