Concert caritabil cu formațiile timișorene Papercut și Kaleton, în sprijinul Asociației „Copii...

Concert caritabil cu formațiile timișorene Papercut și Kaleton, în sprijinul Asociației „Copii și Zâne”

0
DISTRIBUIȚI
Papercut

Formațiile timișorene Papercut și Kaleton vor susține concerte în cadrul unui eveniment caritabil care își propune să strângă fonduri pentru Asociația „Copii și Zâne”, care organizează activități educative și recreative pentru copii cu întârzieri în dezvoltare, dar și pentru copii tipici.

Trupa Paper Cut s-a format în 2022 și a susținut până acum câteva concerte în oraș. Recent, și-a lansat primul single, intitulat „A Thousand Paper Cuts”. Trupa este alcătuită din membri cu experiență, trecuți de prima tinerețe, dar cu un entuziasm maxim: Vadim Crușcov și Juli Vass – voce, Cristi Buta aka Morrison și Vidor Buta – chitară, Andreas Kuglis aka Andy – claviatură, Cosmin Costea aka Ajax – bass, Ovidiu Calancea aka Ova – tobe.

Kaleton este o trupă rock din Timișoara, o forță nouă în scena rockului românesc, care și-a câștigat reputația pentru energia și autenticitatea spectacolelor live.


Componența trupei îi include pe Vesna, David, Karina, Tristan și Raul, fiecare având o contribuție esențială la sunetul distinctiv al formației.

Vesna Popov Stoișici, solista trupei, este cunoscută pentru vocea ei puternică și expresivă. Este un adevărat fenomen pe scena rock, o prezență magnetică. David Oniga, toboșarul trupei, este motorul ritmic al trupei. Cu un stil dinamic și o tehnică impecabilă, el asigură fundația solidă pentru ca muzica să curgă liber și energic. Karina Băncescu, la clape, adaugă complexitate și profunzime muzicii trupei. Este un vulcan de sunete în fața claviaturii, transformând liniștea în muzică incandescentă. Tristan Cvasniuc, chitaristul solo, are un stil personal bine definit și este recunoscut pentru solourile sale electrizante. Raul Zvarici, chitaristul ritm, oferă structura armonică necesară și susține întregul ansamblu muzical. Cu o abordare creativă, Raul aduce stabilitate și complexitate armonică fiecărei piese, contribuind semnificativ la sunetul distinctiv al trupei.

Concertul va avea loc vineri, 14 iunie, de la ora 19, la Casa Tineretului (În Spatele Casei).

Asociația Copii și Zâne oferă programe de recuperare pentru copii și adolescenți cu autism și alte întârzieri de dezvoltare. Donațiile vor fi utilizate în cadrul campaniei „Și eu sunt aici”, care atrage atenția asupra riscului de izolare în rândul adolescenților cu autism. Campania include o serie de evenimente culturale și educaționale, oferindu-le tinerilor șansa de a se integra în comunitate. Totodată, asociația invită comunitatea să fie informată și deschisă față de persoanele neurodivergente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.