CSC Ghiroda joacă semifinala minibarajului pentru „B” în „Groapă”. Când e jocul...

CSC Ghiroda joacă semifinala minibarajului pentru „B” în „Groapă”. Când e jocul cu CS Dinamo

0
DISTRIBUIȚI

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii şi-a aflat azi adversara din semifinalele „recalificărilor” pentru un loc în Liga 2. Galben-albaştrii nu au avut foarte mult noroc, ţinând cont că vor avea o deplasare lungă, la Bucureşti, pentru înfruntarea în manşă unică pe terenul lui CS Dinamo. Mai mult gazda finalei va fi câştigătoarea celeilalte semifinale. Reamintim că formaţia timişeană a pierdut finala barajului clasic după o dublă manşă cu scandal contra celor de la FC Bihor.

Jocurile din această fază suplimentară, exclusiv în acest sezon, pentru că la anul Liga 2 va avea 22 de formaţii, au fost stabilite de FRF prin tragere la sorţi, inclusiv terenul s-a stabilit astfel, căci minibarajul de promovare care implică cele mai bune patru pierzătoare din cele cinci ale finalelor barajelor iniţiale e un fel de Final Four, cum a mai fost poreclit.

Astfel, miercuri, 12 iunie, de la ora 17.30, CSC Ghiroda va evolua, în premieră, la Bucureşti şi pe stadionul cunoscut şi ca „Ştefan cel Mare”, după şoseaua adiacentă.


Adversarul, CS Dinamo, e secţia de fotbal a clubului M.A.I, care o are ca port-drapel pe formaţia de handbal masculin prin prisma ultimilor ani. Alb-roşii au fost eliminaţi în finala barajului iniţial de către CS Afumaţi, suferind înfrângeri tur-retur (0-1, 0-2).

În cealaltă semifinală se vor întâlni CSM Focşani 2007 şi SCM Rm. Vâlcea, pe terenul moldovenilor. Finala, care va fi de asemenea în manşă unică (la Rm. Vâlcea sau Focşani), va avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.