Grupul Maxagro și evoluția sa detaliată, la Business Days (P)

Grupul Maxagro și evoluția sa detaliată, la Business Days (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>„Eu a trebuit să muncesc tot timpul pentru tot ce am făcut. Am învățat din greutăți, iar în ceea ce privește copiii, ei trebuie să câștige să merite. Fiind o afacere de familie încercăm să rămânem uniți și mi-aș dori ca și copiii să rămână la fel, lângă noi, să nu plece. E important să încerce, ca să vadă cum e. Eu i-am lăsat să lupte și îi las, ca să învețe”, a spus Janco Zifceak, cofondator al grupului Maxagro.

Cu o vechime de 31 de ani de la înființare, grupul Maxagro s-a prezentat recent în cadrul evenimentului Business Days Timișoara, unde, pe mai multe paneluri de discuție, reprezentanții companiei au subliniat atât aspecte de interes prezent, cât și elementele care au contribuit la succesul său de-a lungul anilor.

Pornită de la agricultură și dezvoltată cu divizii de zootehnie, utilaje și, mai recent, drumuri, compania Maxagro este o afacere de familie despre care Janco Zifceak, cofondator, spune că ar trebui să rămână unită. Acesta a fost invitat alături de fiica sa, Alexandra Zifceak, la workshop-ul organizat în cea de-a doua zi a evenimentului Business Days derulat la Iulius Congres Hall.

Alături de aceștia s-au aflat Daiana Zifceak și Andreea Zifceak, ambele manageri Maxagro, care, în cadrul aceluiași eveniment și alături de Ovidiu Toader, antrenor de antreprenori, au vorbit celor prezenți despre „Productivitate și eficiență în agricultură”, temă coordonată de prof. univ.dr. Cosmin Alin Popescu, rectorul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara. De altfel, viziunea și intențiile de dezvoltare ale ambelor instituții prezente la Business Days – Maxagro și USV „Regele Mihai I” – se întâlnesc în domeniul agriculturii rurale, al cercetării și practicii, ceea ce a creat deja premisele unei apropiate colaborări inter-instituționale, pe multiple paliere.

Evenimentul Timișoara Business Days 2024 a avut loc în perioada 17 – 18 iunie. „Au fost prezenți 500 de participanți din industriile IT&C, tehnologie, industria medicală & pharma, automotive, producție, retail, telecomunicații, HORECA, stomatologie, financiar-bancar, energie, agri-business, FMCG, eCommerce”, a precizat și Codruța Nicolescu, organizator al evenimentului Business Days.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.