Lansare de carte și concert cu Bonfire, una din cele mai de...

Lansare de carte și concert cu Bonfire, una din cele mai de succes formații hard rock din Germania, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzici rock au parte în această săptămână de două evenimente de neratat la Timișoara, în cadrul cărora vor avea parte de un concert al celebrei formații germane Bonfire și o lansare de carte.

Miercuri, 12 iunie, solistul formației Bonfire Hans Ziller își va lansa la Timișoara cartea Rock n Roll Survivor, apărută în luna mai a acestui an. „Aceasta este povestea trupei Bonfire. Aceasta este, de asemenea, povestea unei mari părți din istoria rock-ului, care include nume precum ZZ Top, KISS, Bon Jovi, Alice Cooper și mulți alții, și din care trupa Bonfire are norocul de a face parte. Dar este, de asemenea, povestea unui artist care suferă de o tulburare bipolară nerecunoscută multă vreme și care l-a împins, pe de o parte, la o creativitate de neimaginat, dar care l-a adus, de asemenea, în pragul prăbușirii din nou și din nou. Aceasta este povestea mea și vreau să spun toate aceste povești fără a mă mărgini la cuvinte. Rock on!”, se spune în descrierea acestei cărți.

Evenimentul care include această lansare va avea loc cu începere de la ora 19 la M2 Event Venue, unde pe lângă o sesiune de meet & greet va avea loc și un recital cu trupa orădeană Mustang.


Trupa a luat naștere în 2018 la inițiativa lui Ioan Florea și a lansat piesa Mustang Manifest, compusă de Gabriel Băruţa pe versurile scrise de Daniela Florea-Drăgan. În același an, trupa a participat la multe festivaluri , iar în 2020 a lansat  albumul Generații. La finele anului 2021 formația se reîntregește alături de Ioan Florea cu basistul Botond Pete și tânărul chitarist Andrei Chereji, iar la începutul anului 2023 cu toboșarul Șerban Gavriluț.. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Joi 13 iunie, formația Bonfire va susține un concert special la Timișoara, la M2 Event Venue, unde publicul va avea parte de celebrele piese “You make me feel”,” Give It a Try”,”The stroke”, sau ” Sleeping All Alone”. Bonfire (formație care inițial s-a numit Cacumen) este o trupă germană de hard rock/heavy metal, fondată de Hans Ziller în Ingolstadt în 1972. Anul trecut, legendara formație germană a relansat albumele  „Point Blank”, „Fireworks” și „Don’t Touch The Light”, care au conturat o întreagă epocă. În calitate de membru fondator și compozitor principal, Hans Ziller a avut ideea de a reînregistra albumele vechi în condiții moderne de studio, alături de actualul lor solist Dyan.

În deschiderea concertului Bonfire din Timișoara va cânta Sonatic, proiect muzical cu bazele în Timişoara, care a pornit la drum în 2006 ca un proiect strict acustic. În data de 28 noiembrie 2014, Sonatic a lansat albumul de debut – „Sunt”,  iar în 21 aprilie 2016, apare albumul cu numărul doi – „Iluzii”.  Componența formației Sonatic este Bogdan Racz – Voce, Mihai Berdeiu – Chitară electrică, Cristian Săftescu-Jescu – Chitară acustică, Radu Racz – Chitară bas și Sorin Ghiniţă – Tobe. Recent formația Sonatic a lansat videoclipul piesei „Manifest”, însoțită de un videoclip filmat in Timișoara.

Biletele pentru concertul Bonfire care va avea loc joi 12 iunie de la ora 19 la M2 Event Venue în Timișoara se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.