„Leii din Banat” îşi schimbă faţa cu noi mutări din străinătate

„Leii din Banat” îşi schimbă faţa cu noi mutări din străinătate

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a anunţat deja trei transferuri pentru noul sezon baschetbalistic, pe lângă mai multe prelungiri de contracte, dar şi despărţiri. Ultimii sosiţi sunt americanul Kelby Kramer şi austriacul Bogić Vujošević.

Continuă politica din alte pauze competiţionale, cu atât mai mult cu cât „leii” au avut un sezon intern dezamăgitor. După croatul Josip Bilinovac, de la Rapid, bănăţenii i-au anunţat la capitolul înregimentări pe Vujosevic (31 ani), căpitanul naţionalei Austriei, venit de la BC Viena, şi Kramer (24 ani), care joacă în liga de vară din Venezuela pentru Frontinos del Tachira.

„Sunt foarte fericit să vin la această echipă minunată a Timișoarei! Sunt aici mulți jucători din țările care au format Iugoslavia, îl știu pe antrenorul Dragan Petričević din sezonul trecut. Când am auzit că Timișoara este interesată de mine am fost fericit și am luat decizia de a semna în doar câteva ore.


Consider că este locul perfect pentru mine, aici vreau să fiu în sezonul următor. Abia aștept să înceapă noua stagiune!”, a declarat Bogić Vujošević.

Născut la Vrbas (Serbia), Vujosevic a mai jucat la KK Novi Sad, Vojvodina Srbijagas, Radnički Belgrad, KK Crnokosa (toate din Serbia), Oberwart Gunners, BC Viena, Kapfenberg Bulls (toate din Austria) și Okapi Aalst (Belgia). Are patru titluri, cinci cupe și cinci supercupe în Austria.

„Sunt entuziasmat să reprezint Timișoara și să joc în prima ligă a României în sezonul următor. Aștept cu nerăbdare să cunosc oamenii și cultura din zona voastră și vreau să văd cât de competitiv este acest campionat”, a declarat Kelby Kramer, care va purta numărul 33 la alb-violeţi.

Noul pivot al SCM-ului s-a născut la Rock Springs (statul Wyoming) şi a absolvit Minnesota State University. Prima sa experiență în Europa a fost în sezonul trecut la KK Lovćen 1947 (Muntenegru).

Pe lângă confirmarea continuării cu stafful condus de Dragan Petricevic, clubul a anunţat şi o serie de prelungiri de contracte, cu Laszlo Lazar, Mihai Bădiţa, Adam Mirkovic şi Nikola Gajic.

De asemenea, zilele trecute SCM Timişoara s-a despărţit oficial de un alt american, Rayshawn Simmons (30 ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.