Medicul Virgil Musta, achitat definitiv în dosarul în care a fost trimis...

Medicul Virgil Musta, achitat definitiv în dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA. Cum au justificat judecătorii decizia

0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a dat astăzi sentința definitivă în dosarul în care doctorul Virgil Musta a fost trimis în judecată, alături de mai multe persoane, într-un dosar DNA în care era acuzat de „instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul”.

Tribunalul Timiș a stabilit că faptele reclamate nu sunt de natură penală, DNA Timișoara a făcut apel, iar sentința Curții de Apel Timișoara spune că „respinge ca nefondat apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţioală Anticorupţie-Serviciul Teritorial Timişoara împotriva sentinţei penale nr.


84/PI/08.02.2024 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 5306/30/2022”, menținând astăzi decizia inițială.

Vă reamintim că, în noiembrie 2022, doctorul Musta, șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, a fost trimis în judecată pentru că ar fi convins trei asistente să lucreze pentru firma sa, în timpul serviciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.