Muzică pop fabricată în Timișoara: Yvonne a lansat o nouă piesă, alături...

Muzică pop fabricată în Timișoara: Yvonne a lansat o nouă piesă, alături de Daniel Tudor

0
DISTRIBUIȚI

Artista Yvonne a lansat single-ul „About U”, alături de Daniel Tudor, producția acestei piese fiind realizată de către Vlad Rădoi.

„Single-ul «About U» degajă un parfum pe cât de puternic, cu note dulci-acrișoare de inspirație nord-americane, pe atât de fresh și revigorant. Piesa este un dialog plin de savoare, cu intonații vocale ce oscilează între senzualitate și melancolie pe refren, dar care îți cuprind simțurile imediat, împletit cu un rapping bine executat pe părțile de strofă, cu un flow ireproșabil și un ton cât se poate de plăcut”, spun realizatorii piesei.

„Am văzut câteva clipuri cu Daniel Tudor cântând și am fost plăcut impresionată. Este foarte talentat și unic prin ceea ce face și am vrut să-l cunosc mai bine pentru a lucra împreună. El a acceptat și astfel am făcut câteva sesiuni de studio, ne-am pus pe filmat și astfel a ieșit «About U», piesă de care suntem tare mândri cu toții!”, spune Yvonne.

Artista timișoreană lucrează în prezent la un material full-length care ar urma să fie lansat în a doua jumătate a anului. Născută în Lugoj, Yvonne și-a dezvoltat cariera muzicală de la cele mai fragede vârste, începând de mică studiul pianului clasic, ca mai apoi să își îndrepte focusul și către partea vocală.  Artista s-a pregătit cu profesoara Eliana Zah, la Asociația „FOA – Fusion of Arts” și a participat printre altele și la fiinala concursului național Bega Music Festival din Timișoara în 2020, iar în decembrie 2021 a lansat EP-ul „A Million Colors”.

Daniel Tudor a câștigat în acest an premiul pentru cea mai bună compoziție originală în cadrul concursului Break a Leg Festival pentru piesa „Can’t tell me”.

„M-am născut în Timișoara pe 13 ianuarie 1996 și am crescut și trăit aici toată viața mea.


Primele mele interacțiuni cu muzica au fost când făceam internet surfing pe la 11-12 ani și mă uităm la video-uri, animații și compilații care aveau tone de piese faine.O altă inspirație majoră mi-am luat-o de la jocurile Guitar Hero, pe care le-am jucat încontinu și care aveau piese grozave ce îmi plac până și în ziua de azi. Experiența de după Vocea României m-a afectat în ideea că mi-a dat un boost de stimă de sine și de încredere și mi-a oferit și o bază, un fel de dovadă a capabilităților mele pe care poate să o vadă o lume întreagă“, a spus artistul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.