Percheziții la un bărbat care vindea substanțe psihoactive. Ce au găsit oamenii...

Percheziții la un bărbat care vindea substanțe psihoactive. Ce au găsit oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus duminică reținerea unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2024, în mod repetat, acesta a deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-MMC) către consumatori de pe raza județelor Hunedoara și Cluj.


A fost pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința inculpatului situată în municipiul Turda, fiind identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 50 de grame substanță psihoactivă, porționată și ambalată în mai multe plicuri, un cântar electronic și obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă”, a transmis DIICOT.

Luni, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

DIICOT precizează că activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.