Președintele CCIAT, Florica Chiriță, a fost sărbătorită în cadrul celei de-a patra...

Președintele CCIAT, Florica Chiriță, a fost sărbătorită în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Femeilor Remarcabile

0
DISTRIBUIȚI

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a fost sărbătorită în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Femeilor Remarcabile care a avut loc la Palatul Parlamentului, evenimentul dorind să evidențieze performanța unor femei puternice, cu o carieră impresionantă, remarcată prin numeroase realizări.

„Este președintele Camerei de Comerț Timiș, singura femeie președinte din țară, o forță în promovarea și dezvoltarea afacerilor în regiune, iar sub conducerea domniei sale Camera de Comerț Timiș a devenit un pol de inovare și excelență în afaceri. Pasiune, dedicare, a demonstat că nu există limite atunci când vrei să atingi succesul”, este laudatio rostit de Cătălin Măruță, prezentator al evenimentului alături de Ilinca Vandici.

În discursul ținut, Florica Chiriță a subliniat: „Mă bucur că în această seară strălucitoare și plină de emoție mă aflu aici, alături de doamnele care au reușit să exceleze și să inspire prin rezultatele lor, femei prețioase și strălucitoare precum diamantele. Cariera mea a început acum 34 de ani, lucrez la Camera de Comerț de 34 de ani și am reușit, în această perioadă, să aducem județul Timiș pe locul  doi din punct de vedere economic, la nivel național.


Nu știu dacă sunt o femeie puternică și curajoasă, trăsături mai degrabă specifice bărbaților, știu doar că sunt o femeie care prin creativitate, viziune și multă, multă muncă a reușit într-o lume a bărbaților. Mulțumesc pentru apreciere și felicitări pentru un eveniment de poveste, destinat femeilor remarcabile prin unicitate!”.

Premiile oferite au îmbinat mediul artistic, social și de afaceri din România, celebrând artiste cu cariere impresionante, femei care conduc companii spre succes, eroine din viața de zi cu zi, iar invitații de marcă, muzica și atmosfera au făcut ca seara să fie una memorabilă.

Evenimentul face parte din cultura Kultho, expresie a respectului față de toate femeile remarcabile și excelenței feminine în toate aspectele vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.