România – Belgia se vede şi în Piaţa Libertăţii. Vizionare şi alte...

România – Belgia se vede şi în Piaţa Libertăţii. Vizionare şi alte evenimente speciale pregătite de druckeri

0
DISTRIBUIȚI

Suporterii timişoreni doreau să organizeze în Piaţa Sf. Gheorghe vizionarea jocului Belgia – România, dar datorită interesului mare pentru al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024, evenimentul a fost mutat în Piaţa Libertăţii, unde spaţiul e mai generos.

În Piaţa Libertăţii jocul va putea fi văzut pe un ecran LED de mari dimensiuni, anunţă organizatorii.

„Salutare, dragi poliști și nu numai! Primul meci din grupele EURO ne-a dat speranțe, atitudinea și nervul cu care au jucat băieții noștri ne îndeamnă să strigăm cât putem de tare: HAI ROMÂNIA!

V-am pregătit o seară superbă în Piața Libertății, unde vom vedea împreună meciurile tari ale serii, de la EURO 2024, pe un ecran LED mare! Am pregătit, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, sute de locuri pe scaune în fața ecranului, pentru voi!
Pregătim jocuri și diferite provocări sportive pentru cei mici și mari care aleg să se distreze alături de noi. Bineînțeles, nu uitați să treceți pe la standul Shop Politehnica Timișoara unde puteți găsi o gamă largă de materiale promoționale cu România și Poli.
Fotbalul merge mână în mână cu berea, așa că prietenii noștri de la Brauhaus Șincu sunt pregătiți să vă hidrateze corespunzător
Ia-ți prietenii, familia, câinele dacă vrei și vino alături de noi să strigăm împreună: HAI ROMÂNIA! Accesul este liber.


Evenimentul este organizat de către Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, pentru comunitatea timișoreană”, se arată pe pagina evenimentului denumit „CU TOŢII PENTRU ROMÂNIA!”.

Deşi jocul începe la ora 22.00, activităţile vor debuta cu patru ore mai devreme. Astfel, cei care vor să-şi înscrie copiii la „atelierul de fotbal” al antrenorului Cristi Gălan o pot face AICI. Altfel, la ora 19.00 va putea fi vizionat meciul Turcia – Portugalia, tot de la turneul final din Germania. Iar la ora 20.00 începe un atelier special prin care oricine poate lua lecţii pentru acordarea primului ajutor.

„Evenimentul-vedetă” al serii e bineînţeles jocul României cu Belgia, care va începe la ora 22.00. Elevii lui Edi Iordănescu sunt liderii grupei E după succesul cu 3-0 în faţa Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.