Şagul e noua campioană a Ligii a IV-a Timiş. Cine e adversarul...

Şagul e noua campioană a Ligii a IV-a Timiş. Cine e adversarul de la barajul pentru „C”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CS Timisul Sag / Facebook

CS Timişul Şag şi-a dus misiunea din „D-Timiş” la bun sfârşit astăzi şi a devenit campioană judeţeană după succesul cu Gloria Moşniţa Nouă, scor 4-1 (2-1), în ultima etapă a campionatului.


CSM Lugoj e marea pierzătoare (şi) în acest sezon, încheind pe 2, la două puncte distanţă, după victoria de la Ciacova cu acelaşi scor.

Şagul a încheiat cu 109 puncte iar Lugojul cu 107, cele două ducând o luptă acerbă până la final. Campioana Timişului are aparent o misiune facilă la barajul de promovare în Liga 3, urmând să înfrunte campioana din Caraş-Severin – Magica Balta Caransebeş, care şi-a asigurat titlul din timp. „Gugulanii” vor juca prima manşă acasă, pe terenul din cartierul Balta Sărată.

CS Timişul are în componenţă o serie de foşti jucători din elită, precum Tavi Drăghici, care a deschis azi scorul şi a completat o „dublă” până la pauză. Dar şi Adrian Zaluschi, Alexandru Munteanu sau Petre Ivanovici reprezintă nume grele de la noua campioană a judeţului. Echipa e antrenată de ex-internaţionalul Srgian Luchin, fost „secund” la Politehnica în „B”.

Într-un alt duel al vestului, Minerul Lupeni, campioana Hunedoarei, va lupta pentru un loc în „C” cu Viitorul Arad, câştigătoarea D-ului arădean.

Duelurile de la barajul de promovare sunt programate în sistem eliminatoriu, tur–retur, în data de 16 iunie, de la ora 18, respectiv pe 23 iunie, de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.