Start în forță pentru Flight Festival: organizatorii au anunțat că în prima...

Start în forță pentru Flight Festival: organizatorii au anunțat că în prima zi a festivalului au fost prezenți peste 35 de mii de spectatori

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Ediția din acest an a Flight Festival a început în forță vineri la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, organizatorii evenimentului anunțând că în prima zi au fost prezenți peste 35.000 de spectatori.

Principala atracție a primei seri a fost artistul britanic James Arthur, care a interpretat pe George Arena inclusiv câteva piese din cel mai recent album al său, Bitter Sweet Love. Britanicul a rostit și câteva cuvinte în limba română și a fost plăcut impresionat de căldura cu care a fost primit de publicul din orașul nostru. După concert, artistul a petrecut câteva clipe alături de fanii săi care s-au aflat la terasa VIP și s-a declarat plăcut impresionat inclusiv de producția spectacolului.

Mihail, artistul care s-a născut în Republica Moldova a repurtat și el un succes deosebit cu piese incluse pe albumul „To Whom We Return” și a beneficiat de un public care a cântat alături de el. Săptămâna viitoare Mihail va susține două concerte în cadrul celebrului festival Glastonbury din Marea Britanie. După cum era de așteptat și Subcarpați au fost primiți cu aplauze sincere de public, iar printre ceilalți artiști care au fost prezenți pe cele trei scene ale Flight Festival din prima zi s-au mai numărat Phaser, Andi Moisescu, Kuky, Metrik și Tantum Desire.

Astăzi, în cea de-a doua zi a Flight Festival, de la ora 18 la George Arena vor fi prezenți Lucian K, R.U.A., Mario Fresh, Grasu XXL și B.U.G. Mafia, iar duminică spectatorii vor avea parte de recitaluri cu Alex Hills, The Other You, The Mono Jacks, Bosquito și Deliric & Silent Strike w. Muse Quartet. Amatorii de muzici retro au parte la scena Wings de seturi cu Zoleevee, B Mike, Alex Erdodi & Alyn Vladucu, Sniper, Pici și Alex Anka, iar pentru amatorii de drum and bass la scena Magnetic Town vor fi prezenți Dumbo, Mighty Boogie, Memphys & Blocksberg, Kara, Macky Gee, Grid, IST, Nexus, Sub;liminal, DWLS, Matrix & Futurebound, Deckster și Dalla.

Societatea de Transport Public Timișoara a suplimentat circulația anumitor mijloace de transport în comun pe parcursul celor trei zile de Flight Festival, iar mai multe amănunte despre acest eveniment se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.