Tânără dată dispărută de tată, după ce a plecat de acasă și...

Tânără dată dispărută de tată, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Hunedoara efectuează verificări pentru depistarea unei tinere care a fost dată dispărută.

„În data de 10 iunie 2024, în jurul orei 16:20, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, fiica sa, Tomiță Ionela Maria, în vârstă de 21 ani, din Hunedoara, în data de 27 mai 2024, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.


Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,50 m, păr negru până la umeri, ochi căprui, ten măsliniu, aproximativ 50 kg, iar ca semne particulare are un tatuaj pe antebrațul stâng. În momentul plecării voluntare, tânăra purta următoarele articole vestimentare: tricou crem, blue-jeans și pantofi sport de culoare albă.
Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării tinerei, care a fost dată în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.