„Trying to Move Without Push”, expoziție inedită la Kunsthalle Bega

„Trying to Move Without Push”, expoziție inedită la Kunsthalle Bega

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Spațiul expozițional Kunsthalle Bega aduce în fața publicului lucrări semnate de Andrei Arion, într-o expoziție intitulată „Trying to Move Without Push”, care va fi deschisă în 21 iunie, la ora 19:00.

Organizatorii consideră că inspirațiile lui Andrei Arion, care practică sculptura, instalația, desenul, variază de la jocuri până la observații zilnice ale împrejurimilor. Aceste influențe ajută la crearea unei atmosfere personale care îi modelează lucrările. Și-a început practica artistică transformând cutii în lucrări agățate pe perete, distorsionând obiecte familiare în forme inutilizabile. „Sculptura lui Arion este capabilă să transporte. Transportă idei și concepte, printr-un terminal, spre o destinație incertă. Această prezență în tranzit a unor obiecte inutile ce aspiră spre funcționalitate ajută artistul să definească spațiul în care se mișcă. Arion prezintă escala sculpturii între scopul și destinația ei finală, niciodată cunoscută. Forma este proiectată digital, tăiată, șlefuită manual, asamblată. Spațiul este atins, parcurs, locuit, traversat ca printr-o Poartă (Gate)”, mai susțin aceștia.

Vernisajul expoziției va prilejui și o discuție între autorul acesteia, Andrei Arion, și artistul Bogdan Rață, iar expoziția va fi locul de desfășurare și sursa de inspirație pentru diverse ateliere de creație cu elevii de la școlile gimnaziale din Timișoara și județul Timiș. Expoziția va putea fi vizitată până în 14 septembrie, de marți până sâmbătă, între orele 12:00 și 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.