ADR Vest și DigiVest, o nouă selecție pentru firme care pot beneficia...

ADR Vest și DigiVest, o nouă selecție pentru firme care pot beneficia de servicii-suport pentru digitalizare

0
DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și consorțiul DIGIVEST lansează o nouă selecție pentru întreprinderile mici și mijlocii din regiune, care pot beneficia de servicii-suport pentru digitalizare, acestea fiind finanțate în proporție de 100%, fără nici un fel de costuri din partea firmelor.

Firmele pot beneficia de sprijin pentru a-și crea un portal modern  în vedrea promovării afacerii și pentru a-și crește vânzările în mediul online, pentru a dezvolta platforme de interacțiune cu clienții și furnizorii, pentru monitorizarea eficientă a fluxului de producție. Totodată își pot automatiza activitățile repetitive și gestiona simplu produsele și serviciile firmei, pot stabili rapid și eficient legătura cu partenerii, au posibilitatea de a fi pregătite pentru a face față unor eventuale atacuri cibernetice și pot afla mai multe despre cum le pot fi de ajutor soluțiile digitale și noile tehnologii disponibile astăzi, alături de un consultant.

De aceste servicii pot beneficia firmele care activează în sectoarele de specializare inteligentă, identificate în Strategia de Specializare Inteligentă a Regiunii Vest pentru perioada 2021-2027: agroalimentar, eficiență energetică și construcții sustenabile, industrii culturale și creative, manufactură, ICT și automotive, turism, sănătate și calitatea vieții.

Directorul general al ADR Vest, Sorin Maxim, afirmă: „credem și investim în digitalizare, prin Consorțiul DIGIVEST și prin Programul Regional Vest, prin apelurile pe care le-am lansat deja și prin altele pe care le pregătim, atât pentru zona privată, cât și pentru cea publică.


Este al doilea apel prin DIGIVEST și încurajez firmele din regiune să profite de această oportunitate. Am gândit totul în pași foarte simpli pentru beneficiari, inclusiv procesul de aplicare, care se face prin completarea unui formular online, iar firmele au doar de câștigat, le ajutăm să crească și să se dezvolte prin serviciile oferite”.

Doritorii au două luni la dispoziție pentru a accesa https://www.digivest.ro/aplica/ pentru a obține finanțarea, termenul limită fiind data de 30 august, ora 17,00. Prin serviciile dedicate, firmele vor fi sprijinite pentru a-și construi propriul plan de digitalizare, pentru a descoperi tehnologiile și soluțiile digitale cele mai potrivite pentru ele, vor fi îndrumate spre finanțări în domeniu și vor beneficia de consiliere în implementarea proiectului dedigitalizare. Informații detaliate despre serviciile oferite prin această inițiativă sunt disponibile pe pagina DIGIVEST – https://www.digivest.ro.

DIGIVEST beneficiază de un buget de 2,5 milioane euro, inițiativa bucurându-se de finanțare prin Programul Europa Digitală și prin Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (POCIDIF), în proporții egale. Consorțiul DIGIVEST își propune să faciliteze creșterea maturității digitale a 127 de IMM-uri și șapte instituții publice din Regiunea Vest până la finalul anului 2025.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.