Aur pentru sportivii CSU Politehnica la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și...

Aur pentru sportivii CSU Politehnica la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run

0
DISTRIBUIȚI

Echipa formată din Eduard Păuleț, Erik Krausz și Bogdan Toader s-a impus în proba de Laser Run a competiţiei continentale de la Funchal (Portugalia). O altă medalie la această disciplină a fost obţinută de CSU Politehnica prin Erik Krausz și Bogdan Toader – bronz la ștafetă masculine în cadrul concursului de laser run juniori

„Eduard Păuleț, Eik Krausz și Bogdan Toader, cu toții legitimați la CSU Politehnica Timișoara, au reprezentat România la Campionatul European de Biatlon, Triatlon și Laser Run, care s-a desfășurat în perioada 2 – 7 iulie 2024, în Funchal, capitala insulei Madeira. Acolo unde cei trei au dus tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în proba de Laser Run pe echipe, la juniori. Sportivii Politehnicii Timișoara au încheiat concursul cu timpul de 36:24.00 minute. Pe locul secund s-au clasat reprezentanții Greciei, iar pe poziția a treia cei ai gazdei Portugalia”, a transmis CSU Politehnica.

„Nu este singura performanță obținută de sportivii legitimați la Politehnica Timișoara. Erik Krausz și Bogdan Toader au câștigat pentru România duminică, 7 iulie, în ultima zi de concurs, medalia de bronz la ștafetă masculine în cadrul concursului de laser run juniori.


La U19, tot la ștafetă masculin, Eduard Păuleț și Nikolas Tanasiciuc au terminat pe locul 4”, se mai arată în comunicatul clubului.

Laultimul Campionat Național de Biatlon, Triatlon și Laser Run, desfășurat în perioada 17 – 19 mai 2024, la Otopeni, sportivii alb-violeți au câștigat nu mai puțin de 14 medalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.