Expoziție cu scop caritabil, la Timișoara. Unde vor ajunge încasările

Expoziție cu scop caritabil, la Timișoara. Unde vor ajunge încasările

0
DISTRIBUIȚI

„Reverie pe un fir de drum – arta pentru binefacere”, o expoziție filantropică semnată de Anca Seger, va fi vernisată vineri, 12 iulie, de la ora 18:00, la Centrul de Proiecte de pe strada V. Alecsandri, prin vânzarea lucrărilor expuse dorindu-se susţinerea educației copiilor din judeţul Timiş.

Banii obţinuţi din vânzarea lucrărilor vor fi direcţionaţi, sub formă de donaţie, către programul „FACEM – o comunitate pentru educație”, prin care Fundația Comunitară Timișoara și partenerii săi își propun să prevină și să reducă abandonul școlar și să facă școala mai prietenoasă pentru elevi, profesori şi părinți.

„La Fundația Comunitară Timișoara credem în puterea oamenilor de a găsi soluții, de a găsi resurse și de a se implica în problemele comunității. Această expoziție filantropică este dovada că fiecare dintre noi putem găsi o modalitate prin care să ne implicăm în rezolvarea problemelor din jurul nostru. Fiecare dintre noi putem să dăruim din talentul nostru, din resursele noastre, din timpul nostru pentru o cauză în care credem”, spune Daniela Chesaru, directorul executiv al Fundaţiei Comunitare Timişoara, care reunește donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru sprijinirea unor comunități prin diverse fonduri de finanțare.


În opt ani de activitate, fundația, care activează alături de alte 18 fundații comunitare din România și peste 2.000 în întreaga lume, a finanțat peste 350 de proiecte din Timișoara și regiune, cu peste 9.300.000 de lei.

Anca Seger s-a născut în România, a trăit ultimii 30 de ani în Statul New York și a revenit temporar în Timișoara. Lucrează în acrylic, pastel gras și tehnică mixtă, picturile sale reflectând existența într-un spațiu nedelimitat de frontiere sau de apartenența la o anumită cultură, al experienţei general umane, izvorât din subconștientul universal şi colectiv descris atât de bine de Carl Gustav Jung. Expozițiile sale anterioare, organizate în Rochester, New York, au avut ca scop sprijinirea iniţiativelor locale de protecţie a mediului, drepturile femeilor și echitate socială.

Expoziția poate fi vizitată gratuit în perioada 12 – 22 iulie, luni, marți, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:00 – 18:00 și joi, între orele 13:00 – 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.