Mașină căutată de polițiștii din Polonia, depistată de polițiștii de frontieră timișeni

Mașină căutată de polițiștii din Polonia, depistată de polițiștii de frontieră timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Un autoturism care era dat în urmărire de poliția poloneză a fost depistat, marți seara, de polițiștii de frontieră timișeni, la Moravița.

„În data de 9 iulie 2024, în jurul orei 18:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean român în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.


La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Polonia. Cu privire la aspectele constatate, femeia a declarat că soţul a cumpărat-o din Germania şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta se află în atenţia autorităților”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun. Mașina în valoare de aproximativ 45.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.