Un traficant prins în flagrant în timp ce vindea sute de pastile...

Un traficant prins în flagrant în timp ce vindea sute de pastile de ecstasy și două kilograme de canabis a reușit să scape de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au pus în aplicare astăzi opt mandate de percheziție domiciliară, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc și mare risc. Unul dintre cei vizați, surprins în timp ce vindea ecstasy și canabis, a reușit să scape de polițiști.

„Din materialul probator administrat a rezultat că, în anul 2024, trei persoane ar fi inițiat și constituit un grup infracțional organizat, în scopul obținerii de beneficii materiale din vânzarea de droguri de risc și mare risc. În perioada iunie – iulie 2024, acestea ar fi procurat, deținut și comercializat diverse cantități de canabis (drog de risc) și comprimate ecstasy (drog de mare risc) către consumatori din județul Arad. În cursul acestei zile, 10 iulie, una dintre persoanele cercetate a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea 777 de comprimate ecstasy şi două kilograme de canabis pentru 28.000 de lei, însă a reușit să se sustragă de la urmărirea penală”, a transmis IPJ Arad.

Celelalte două persoane, membre ale grupului infracțional organizat, au fost conduse, pentru audieri, la sediul DIICOT Arad.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate sume de bani în lei și euro, bunuri folosite în activitea infracţională, precum și alte mijloace de probă.


De asemenea, au fost indisponibilizate trei autoturisme”, a mai comunicat IPJ Arad.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Serviciul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.