Teo Milea a dezvăluit noi amănunte despre lansarea albumului discografic Open Minds...

Teo Milea a dezvăluit noi amănunte despre lansarea albumului discografic Open Minds FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2131742264">

teo milea (9) [1600x1200]După ce zilele trecute, muzicianul timişorean Teo Milea a filmat videoclipul primei piese de discul „Open Minds”, care va fi lansat cu un concert extraordinar ce va avea loc în 1 octombrie la Filarmonica „Banatul”, miercuri seară artistul a dezvăluit în premieră câteva amănunte legate de materialul discografic aflat în pregătire. „Începând din data de 1 august se va lansa noul site www.teomilea.com şi tot de atunci va exista posibilitatea pre – comandării pentru Open Minds. Pentru partea grafică a albumului am colaborat cu Lucian Tidorescu, care a realizat şi două tablouri, care vor putea fi admirate la lansarea discului. În data de 1 septembrie se va lansa videoclipul piesei Silence, realizat de Amalia Gaiţă, care se va ocupa dealtfel şi de partea de visuals la concertul de la Filarmonica Banatul. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat la acest album şi bineînţeles tuturor celor care m-au sprijinit în definirea mea ca artist, publicului care a plătit bilete la concertele mele“, a declarat Teo Milea. În cadrul unei sesiuni desfăşurate la DS Pro Studio, unde Teo Milea finisează ultimele amănunte referitoare la Open Minds, artistul a interpretat în premieră piesa Forever Yours. Piesele care se vor regăsi pe acest album sunt Cathedral, Streets in crayon, 1st Sun, Forever Yours, Silence, Journey şi Let it be joy.
Muzicianul care a reuşit să cucerească inimile melomanilor cu albumul său de debut „Pe clape albe … şi negre“, a anunţat că se mută definitiv în Canada, imediat după concertul care va marca lansarea discului Open Minds. „Pentru mine, publicul din Timișoara este un public cu mintea deschisă, titlul noului meu disc reflectând exact această părere. Datorită lui eu am avut curaj să merg mai departe şi să-mi doresc să-l încânt în anii următori, ori de câte ori voi avea ocazia“, a mai adăugat Teo. Muzicianul timişorean va fi prezent astăzi 30 iulie, de la ora 20, în cadrul emisiunii Ora Regiunii, realizată de Tania Ţunaş, la TVR Timişoara. Biletele pentru lansarea discului „Open Minds”, care va avea loc în data de 1 octombrie, la sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, se găsesc deja la Caseria Filarmonicii Banatul, preţul acestora fiind 30 lei.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.