Trei timișoreni au murit într-un accident în județul Olt. Printre ei, un...

Trei timișoreni au murit într-un accident în județul Olt. Printre ei, un băiat de 14 ani

0
DISTRIBUIȚI

Echipaje din cadrul Stației Scornicești și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale complexe pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe E 574, în zona localității Negreni, la un accident rutier grav.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt spune că la locul evenimentului au acționat și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate un autoturism și un autotren, în care se aflau patru persoane.

La sosirea echipajelor, toate cele trei persoane aflate în autoturism, au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor.


Cele trei persoane, un bărbat, în vârstă de 61 de ani, o femeie, în vârstă 60 de ani și un minor, de aproximativ 14 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața.

„La data de 26 iulie, ora 07.02, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Naţional 65 – European 574, între localitățile Negreni și Optași. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din orașul Mioveni, județul Argeș și un autoturism în care se aflau trei persoane, din care doi bărbați și o femeie. Cele două autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat. Conducătorul autocamionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.