Contrabandişti de ţigări, ridicaţi de „Crimă Organizată” UPDATE Câţi au fos reţinuţi

Contrabandişti de ţigări, ridicaţi de „Crimă Organizată” UPDATE Câţi au fos reţinuţi

13
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” din Caraş Severin împreună cu trupele de intervenţie ale Jandarmeriei au descins, în această dimineaţă, la mai multe adrese din Oraviţa şi Bocşa, fiind vizaţi membrii unei reţele specializate în contrabanda cu ţigări. Interlopii şi-au schimbat metoda de acţiune . Pentru a nu risca să fie prinşi cu depozitele pline, membrii grupării aduceau în ţară exact cantitatea care era comandată de clienţi. Ţigările erau introduse prin vama Naidăş, după care traficanţii vindeau rapid tutunul de contrabandă, care ajungea pe piaţa neagră din judeţele Timiş şi Caraş Severin. Până acum anchetatorii au ridicat pentru audieri zece persoane.


Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii de la „Crimă Organizată au descoperi aproximativ 700 de pachete de ţigări în locuinţele percheziţionate. De asemenea, au fost ridicate mai multe autoturisme folosite la comiterea de infracţiuni. În urma audierilor de la DIICOT Caraş Severin, procurorii au decis ca şapte suspecţi în frunte cu liderul grupării, Gabriel Condroş, patronul unui bar din Oraviţa, să fie reţinuţi pe 24 de ore, urmând să fie prezentaţi mâine cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, contrabandă şi evaziune fiscală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” împreună cu trupele de intervenţie ale Jandarmeriei au descins, în această dimineaţă, la mai multe adrese din Oraviţa, fiind vizaţi membrii unei grupări specializate în contrabanda cu ţigări.

 

 

 

 

13 COMENTARII

  1. Matrix,vad ca nu te lasi!!!! Bravo tie si „nebunilor” de acolo!!! O echipa mica si foarte inimoasa! Baietii de la „spatii verzi” va saluta!!!

  2. Stiati voi ceva ca au lucrat aseara dar marfa era dusa din pacate pt.voi.Dati in cei care nu cotizeaza si eliminati concurenta pt.uni.Destepti baieti.Pt.cei care inteleg.

  3. cat vor exista CUSTOMS , vor exista si nelegiuiri….Asta e de cand lumea, dar nu erau asa luate in colimatoriu ca acum….all pass because they are transient!
    Nu mai dati vina pe sefi, ei nu se pot imparti in 10 parti!

  4. de cand voi de la crima va bagati peste munca mea? acum nu mai au incredere contrabandistii in protectia pe care le-o ofer, vreti sa ma linseze contrabandistii? pe viitor va rog sa va anuntati cand veniti pe zona mea fiindca altfel vorbesc cu unchiu din minister si va dau afara din sistem…voi nu intelegeti ca eu mai am maxim un an de stat ca sef si trebuie sa imi fac cat mai multa spaga! voi stiti cata spaga am dat eu la DNA ca sa nu ma suie si pe mine in elicopter?

  5. :)))))))) 700 de pachete de tigari?????????????? EGAL=70 DE CARTUSE!!15 arestati?????????:=)))))))))))))))))))……dar aia care fac trafic de droguri din oravita si moldova noua ,se droghiaza la colt de strada ,prin cluburi, prin scoliii!!!!!aloooo DIICOT?????!!!!!!!!..SA VA FIE RUSINEEE !!!

  6. BRAVO MASCATILOR,DAR POLITISTI DIN ZONA TRAIESC PE PICIOR MARE DE PE URMA CONTRABANDISTILOR,SI MAI SUNT DESTUI PE CARE AR TREBUI SA-I ARESTATI,NICI UNU LA SUTA NU ATI ARESTAT,SUCCES

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.