Cum aranja meciurile de fotbal interlopul Sorin Udrea

Cum aranja meciurile de fotbal interlopul Sorin Udrea

12
DISTRIBUIȚI

lot udrea 6

Pe lângă faptul că era solicitat de fotbalişti ca să le recupereze datorii, Sorin Udrea a fost implicat, conform procurorilorDIICOT, şi în trucarea mai  multor meciuri de fotbal din divizia B. Conform interceptărilor aflate la dosar, cel supranumit „stăpânul oraşului” negocia cu fotbalişti, antrenori sau chiar arbitrii. În una dintre discuţii cu un fotbalist, identificat ca şi „Găbiţă”, Udrea a vrut să ştie dacă este în prima echipă, apoi i-a transmis că „vreau să vorbesc ceva cu tine,… dacă se poate pentru ultimul meci”.  Conform anchetatorilor „în data de 25.05.2011, orele 13,07, Udrea Sorin Adrian a luat legătură cu o persoană neidentificată pe care a întrebat-o „la Brăneşti (este vorba de echipa Victoria Brăneşti) avem pe cineva?. Persoana neidentificată l-a întrebat „ce-şi trebuie la Brăneşti?” şi inculpatul i-a răspuns „gata, lasă că vin, atâta, am înţeles, lasă că vin!”, menţionând la un moment dat „eu sunt frate cu marea” (adică cu echipaSăgeata Năvodari, despre care a vorbit în convorbirea anterioară).


Interlocutorul a răspuns „am înţeles, cu marea!”, iar Udrea a mai spus „acum ai înţeles!”, ceea ce înseamnă că cei doi discutau despre un meci care urma să fie aranjat. În convorbire se mai discută despre aranjarea meciului dintre  Concordia Chiajna şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Astfel, la un moment dat, Udrea a întrebat „la Chiajna, acolo, îi?” şi persoana  neidentificată a spus „ai nevoie de ceva acolo, rezolvăm”. Udrea a răspuns afirmativ, spunând „da, mă, joacă cu Ceahlăul”.

Într-o altă situaţie, Udrea a făcut tot ce putea pentru a trânti un meci şi să favorizeze echipa din Pişchia ca să promoveze. În timpul negocierilor, l-a întrebat pe interlocutor „cât să zic? Doi – doi jumate”. Ulterior, într-o altă discuţie a transmis că „sun 3 lei 50 nu vrea nimic… Pentru mine. Pe cuvântul meu. În rest pentru nimeni. Nu-s curioşi de nimeni”. Pentru că a ajuns la concluzia că „îî groasă rău, Nu vor ăştia, mă” , însă cel cu care discutat l-a asigurat că merge pe a doua variantă „îi varianta ailaltă… Cu arbitri, n-ai ce face”. Udrea l-a sfătuit să nu se ducă la arbitri pentru că va discuta el cu mai mulţi jucători pentru a aranja lucrurile.

Pentru că antrenorul echipei Auto  nu a vrut să trântească meciul, Udrea l-a sunat şi i-a cerut „să nu mi accelerezi aşa, să mi calci pe cap”, insisitând „un meci acolo, te rog frumos”. Pentru că interlocutorul nu a cedat, interlopul a ameninţat „chiar vrei să fac iureş acolo, festival la voi la Auto?”. Discuţiile au continuat pentru a-i asigura echipei din Pişchia.

 

12 COMENTARII

  1. iara va terorizeaza „i”-urile… fotbalisti, antrenori sau chiar arbitri. e cu un i arbitri. pe cand dati o bere? mie nu mi-e greu sa corectez, o fac si gratis, e fara efort ca am facut o scoala buna si am si invatat cum trebuie.

  2. nu mai poti vorbi nimic la talifon ca apari taitung ( sa nu spun ca vin jandarii si ce iau pra sus). mi-o placut interpretarea domnule bota, stiu ca nu-i a dumitule dar te felicit.
    vai s-amar de justitia din tara. cvonvorbirile mai trebuiesc si demonstrate cu probe pt a acuza pe cineva de comiterea vreunei infractiuni. domnilor ziaristi nu credeti ca muscati prea repede din momeala?ati sarit ca ”picati cu ceara” cand l-au ligat pra uica da la antenie, sorin si nu mai sciu cum……
    sanatace ca-i mai buna decat toace.

  3. Mama ce grava e situatia.12 ani ca nimica primeste(ha,ha,ha),ce e cu toata vrajeala asta. Nu vad infractiunea totusi??Bataie de joc.Ascultare inutila,costuri inutile,comentarii inultile.CURTEA DE APEL,sper sa judecati cum se cuvine,ca nu a lucrat pt antena 1,2 sau 3.Deci linistit puneti oamenii in libertate,sa mearga la familii.DRAGOS du-te in concediu te rugam vreo 2-3 luni,ca ne faci la misto,jurr.

  4. @cutite: le soliciti onorariu si pentru a posta mesaje?! ..sau doar pentru parchet/instanta?
    apropos..ai delegare pt. site-ul asta?..nu zic asta pentru ca ai fi vreun avocat de interlopi..ci doar asa, stai linistit..

  5. Bey Dragos! O intrebare de 100 de puncte: Masina carui procuror o conducea Udrea cand acesta se matolea la localul fratelui Jiva? Hai, poa sa-ti iese un articol chiar incendiar, fratele Jiva nu minte niciodata, mai ales ca magistratul e in carti zilele astea.

  6. Ivan de ce nu te aptii de la remarci aiurea.Delegare pt site.Imi spun si eu pareriile ca orice om.Ai ceva impotriva ca nu suport abuzurile procuroriilor si militienilor? Tu daca duci,e chiar treaba ta. Sifonel mic.

  7. Udrea credema ca ai halito frate.teau facut astia pe mana cu garda nam crezut ca halesti asta.nu te gandesti de ce domnul emanoil daniel a fost eliberat?iti spun eu ?dadea informati frate de la voi.si fluxa si dascalescu de ce nau fost arestati? Ptr ca se vede pe filmari cum ia batut pe aia.facatura frate.dragos sau bota cum te chema daca esti corect scrie despre asta ceva.sau tu esti un mic manipulator deal lor?scuze ortgrafia

  8. dupa ce am citit articolul ghici ce mia trecut prin cap…….11 metri pentru poli tm,minutul 90,Zicu se pregateste sa execute……..si pasa la portar,daca marca poli era campioana

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.