EXCLUSIV Primar, prins în flagrant luând şpagă pentru o concesiune. Vezi cât...

EXCLUSIV Primar, prins în flagrant luând şpagă pentru o concesiune. Vezi cât a cerut UPDATE 2 Ce a promis suplimentar pentru „onorariu”

12
DISTRIBUIȚI

catuse Un primar a fost prins, astăzi, în urmă cu puţin timp, în flagrant luând mită în urma unei operaţiuni a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş  Severin şi a serviciului judeţean al DGA. Anchetatorii l-au monitorizat pe primarul din comuna cărăşeană Prigor după ce au aflat că edilul a cerut şpagă pentru a da un teren de pe muntele Semenic în concesiune .  Pavel Verindeanu a solicitat 7% din valoarea contractului. Astăzi, în zona localităţii Domaşnea, a primit prima tranşă din şpagă – 2.000 de euro.


A fost prins în flagrant de cei de la DGA, urmând să fie dus pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin. Primarul Verindeanu, acum membru PNL,  este tatăl fostul subprefect de Caraș Severin, Nicolae Verindeanu, susținut de UNPR. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Șeful PNL Caraș Severin, Marcel Vela, a declarat pentru PRESSALERT.ro, referindu-se la prinderea în flagrant a primarului din Prigor „dacă e adevărat, să lăsăm autorităţile penale să îşi facă treaba. Orice declaraţie de-a mea nu îşi are rostul. Gesturile unor aleţi, fie ei şi liberali, nu sunt gesturile PNL”.

UPDATE 2 Pavel Verindeanu a negociat concesionarea a opt hectare de teren în zona turistică a comunei pentru 64.000 euro. În schimb a cerut „onorariul ” său 7%, el susţinând că va discuta şi cu consilierii locali pentu a fi de acord cu concesionarea pământului. În urma audierilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş Severin, primarul din Prigor a fost reţinut pe 24 de ore pentru luare de mită şi trafic de influenţă, urmând ca vineri să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă instanţei.

 

12 COMENTARII

  1. foarte bine !!!am zis ca aveti mult de lucru….!!!Felicitari!Asa , faceti-va treaba !!!!sa nu-l vedem in cateva zile afara,tineti-l acolo putin sa-l saturati de spaga .Trebuie sa mergeti in vizita si pe la directorii de instituti,acolo este mult de lucru,nu-mi fac griji aveti timp ,asa pe rand,”sir indian”…DNA… super!ati dat dovada tot timpul de profesionalism.
    Doamne ,multam ca nu mi-am lasat sotul intre acesti mafioti cum isi doreau sa-l acapareze!!!JJJJJAAAAVVVVREEE!!!

  2. Rusine!!!Cand se vor opri acesti hoti,mafioti,aratari ,alcoolisti,cred ca nu mai au sange in vene doar alcool in frunte cu Sfinxul….imi este scarba ,imi este lehamite ,vai samar,saracii !!!

  3. asa este !!!Rusine ,rusine…….rusine(primari,directori,directorasii,sefi,sefuti,purtatoare de cuvant si sub cuvant ) 😉 😉 😉 TIMPUL II VA SEDA PE TOTI ACESTI RATATI !!!

  4. bravo boilor care l-au votat ! si de pe acuma ii felicit pe boii care-l vor vota pe urmatorul primar .nu de alta ,dar se stie ca 90% din cei ce vor si ajung in functii sunt HOTI .

  5. De mai bine de zace ani de zile , acelasi lucru face si jegul 10% din Caras-Severin , adica presedintele CJ , luare de mita si traffic de influenta din toate marile proiecte ale judetului , dar mai inparte si cu PARTIDUL , asa ca toti sta cu ”ciocul mic” .

  6. MAFIA

    Justitia ramane in continuare singura care isi face treaba. Imaginati-va in ce tara frumoasa am trai daca magistratii ar fi lasati suta la suta indepdendenti, daca ar fi lasati in pace sa aplice legea. Vad ca procurorii, indiferent de institutie (parchete sau DNA), sunt singurii care mai fac curatenie intr-o tara bolnava de lacomie.Acolo, in Valea ALmajului, de multa vreme sunt indivizi care fac numai ce vor.Poate ar trebui luate usor in vizor cam toate primariile din zona, in special Bozovici,Dalboset si Lapusnicu Mare.Poate va uitati peste afcerile primarilor din Lapusnicu Mare si Bozovici,de ce se intampla la Dalboset,de banii ilegali invartiti de contabilul din Dalboset,care spune peste tot ca el e protejat de contabilitatea consiliului judetean, de juristii condusi de mister darian ciobanu si viceprimarul din Dalboset,mare smecher de Sopotu Vechi,care sustine peste tot ca are neamuri prin politie si justitie si nimeni nus e atinge de el.Poate ar trebui verificate ceva acte legate de afacerile APIA facute de aceasta primarie din Dalboset,de modul in care is tratati oamenii care vor sa se asocieze cu pasunile si nu pot de dl contabil si alti alesi de acolo.Poate ar trebui cercetata un pic aroganta financiara a primarului din Lapusnicu Mare si banii publici invartiti in afacerile lui.Toti pomenesc ca sunt protejati in orice fac de dl Frunzaverde.Sa plecam de la faptul ca sunt nevinovati,dar sa va faceti treaba dlor procurori.Haideti sa vedem daca ei chiar sunt protejati de Frunzaverde,de Ciobanu,de politie,de mama lor.

  7. Nici justitia nu face ce trebuie facut,dor din cànd in cànd mai pune laba pe càte un peste mic,vorba aia ca sa aibe si ceva activitate.Eu zic ca ar trebui sa puna màna pe cei mari,ca de acolo pleaca toata coruptia,distrugi capul mafia moare.Ce este in Caras-Severin pare destul de deocheat,de atàtia ani acela care e seful cel mare,a distrus acest judet complet el si cu corupti si hoti lui.Rusine ca caraseni stau cu màna in sàn si nu fac nimic,cànd a ajuns cel mai sarac judet din tara.NU E ASA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.