Bojin promite că guvernul va trimite bani pentru spitalul de copii din...

Bojin promite că guvernul va trimite bani pentru spitalul de copii din Timișoara la finele acestei luni. Despre ce sumă este vorba

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul-de-copii-Louis-Turcanu-640x421

Vești bune legate de ridicare noii aripi a Spitalului de Copii din Timișoara. La jumătatea lunii mai a avut loc predarea amplasamentului pentru deschiderea șantierului. Primarul Nicolae Robu declara că „aici se va ridica un corp ultramodern cu demisol, parter şi şase etaje. A durat foarte mult până când am parcurs toate etapele unei noi investiţii, pentru că noi am plecat de la zero acum un an şi jumătate, nu exista decât voinţa de a face un astfel de corp, nu aveam nici studiu de fezabilitate, nimic.


Ei bine, noi am organizat o procedură de achiziţie publică pentru a găsi proiectantul care să organizeze studiul de fezabilitate. S-a elaborat proiectul şi apoi caietul de sarcini pentru găsirea executantului”.

Legat de faptul că organizarea a durat circa un an de zile,primarul a reamintit că lucrurile s-au mişcat „în timp record” şi că „întârzierile au fost datorate licitaţiei”. La scurt timp după, la cererea premierului Victor Ponta, primarul Nicolae Robu a trimis la București o cerere de finanțare. Astăzi, președintele CJT, Titu Bojin, a anunțat că cei cinci milioane de lei noi de la București vor sosi cu certitudine după rectificarea de buget de la finele lunii iulie. Bojin spune că are confirmare de la premierul Victor Ponta și de la ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.