Aproape 20 de persoane evacuate dintr-un bloc, la minus 5 grade Celsius,...

Aproape 20 de persoane evacuate dintr-un bloc, la minus 5 grade Celsius, în urma unui incendiu

0
DISTRIBUIȚI

Probleme mari, în această dimineață, pentru locuitorii unui bloc din localitatea hunedoreană Călan. Pompierii au fost alertați, cu un apel la 112, despre un incendiu la un imobil de locuințe sociale situat pe strada 1 Mai, din Călan.

În cel mai scurt timp s-au deplasat la locul incendiului patru echipaje specializate în stingere de la Detașamentele de Pompieri Hunedoara și Orăștie.


Au mai fost dislocate la locul incendiului o autospecială de transport victime multiple și o ambulanță tip B2 dar, din fericire, nicio persoană nu a suferit arsuri sau intoxicații cu fum. Până la sosirea pompierilor, 19 persoane, dintre care 15 minori, s-au autoevacuat din clădire. Pompierii au reușit izolarea arderii la aproximativ un sfert din acoperișul clădirii și elementele din lemn ale acestuia, mai exact 150 mp.

Comitetul local pentru situații de urgență Călan convocat în urma acestui eveniment a identificat soluții de cazare pentru persoanele autoevacuate, însă acestea au preferat cazarea la rude. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un mijloc de încălzire (sobă pe lemne) exploatat necorespunzător.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.