Accident GRAV în Timişoara: o maşină scăpată de sub control a ajuns...

Accident GRAV în Timişoara: o maşină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar UPDATE Vezi cum s-a produs accidentul și câte persoane au avut de suferit FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Accident grav la Timişoara. Cel puţin o persoană a fost rănită după ce un şofer a ajuns cu maşina pe are o conducea pe trotuarul de pe strada Constantin Brâncoveanu.

Din primele informaţii, şoferul maşinii Opel se deplasa, cel mai probabil cu viteză, pe strada Constantin Brâncoveanu. La un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe trotuar, a ricoşat în peretele unei case iar apoi s-a lovit puternic de un stâlp de curent.

Pasagerul care se afla în dreapta a dat puternic cu capul de parbriz. Maşina este înmatriculată în Germania.

Vom reveni cu informații.

UPDATE Potrivit poliţştilor, maşina era condusă de un tânăr de 27 de ani, iar în urma accidentului au fost rănite trei persoane: şoferul şi doi pasageri.


Toţi trei au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Tânărul s-a ales în schimb cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Accidentul a avut loc aseară, puțin după ora 21.00

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.